Vi er til for å lede mennesker som er
langt fra Gud til liv i Jesus

Hva vi gjør

xpand

tweens

tkidz

praise

Søndager

Vi har festmøter hver søndag, der vi kommer sammen og feirer Jesus! Vi kommer akkurat slik vi er, og lager en skikkelig fest! Tilbedelsen retter fokuset vårt mot Gud, og undervisningen gir liv og kraft!

Hverdager

Vi tror ikke kirke bare hører hjemme på søndager. Derfor samles vi regelmessig i husgrupper gjennom ukedagene. Husgruppe er 5-12 personer som kommer sammen, gjerne over en matbit, og deler livet og troen. Vi vokser nærmere hverandre og Gud, og blir for hverandre en hjelp gjennom livets opp- og nedturer.

Trykk her viss du har lyst å bli med i husgruppe

tkidz

TremorKidz er søndagsskolen i Tremorkirken. Der lærer barna om Jesus sammen med sine foreldre. Vi tror mamma og pappa er de viktigste personene i barnas liv, også når det kommer til tro og kirke.

Trykk her viss du har lyst å bidra i TremorKidz

tweens

TremorTweens er arbeidet for de eldre barna, de som er litt gamle for søndagsskole men ennå ikke er begynt på ungdomsskolen. Vi har samlinger samtidig som gudstjenesten, med egen undervisning, lek og morro.

Trykk her viss du har lyst å bidra i TremorTweens

Vår historie

• 1996

Tremorkirken startet som en bønnegruppe i kjellerleiligheten til Geir Morten Nilsen. I starten var det få, men overgitte mennesker som var samlet hver uke og ba for hverandre og Sotra.

• 1999

Etter hvert som flere mennesker kom til ble kjelleren for liten og det lokale bedehuset på Møvik ble derfor en naturlig tilholdsplass for bønnemøtene. Det ble også avholdt månedlige ungdomsmøter som hadde stor oppslutning langt utover lokalmiljøet. Det var her fenomenet ”Tremor” oppstod.

• 2001

Vekst gjorde igjen at vi flyttet på oss! Vi startet ukentlige samlinger i tillegg til de månedlige ungdomsmøtene. Husgrupper ble etablert som en viktig del av arbeidet.

• 2005

16.januar 2005 ble Tremorkirken offisielt etablert. Nok en gang hadde vi blitt velsignet med stor vekst, som gjorde at vi flyttet oss til Danielsen Ungdomsskole. Her startet kirken med ukentlige møter for alle aldersgrupper.

• 2007

Fra 1. januar 2007 befinner Tremorkirken seg på Sartor Storsenter. For første gang disponerer kirken sine egne lokaler 7 dager i uken.