Korona Info

Vi i Tremorkirken følger nøye med situasjonen og ønsker at alle som ønsker å komme på våre gudstjenester føler seg velkommen og trygg hos oss.  Her kan du lese hva vi gjør og hvordan smittevernreglene følges. Du kan alltid sjekke vår Facebook-side for å finne oppdatert informasjon.

Tremorkirken har nå separate gudstjenester for barn og voksne. Barna er i Kjempegøy (3. etasje) der de får undervisning og aktiviteter i morsomme og stimulerende omgivelser. Voksne deltar på vår gudstjeneste i hovedsalen (5. etasje).

Gudstjeneste blir streamet på vår Facebook-side kl 12.00 slik at alle kan få med seg gudstjeneste.

Informasjon om bruk av munnbind, kryssing av kommunegrenser og annet vil bli opplyst om på vår Facebook-side i forkant av hver samling.

Innsjekking: Vi registrerer alle som kommer på gudstjenesten når dere kommer. Dette av hensyn til smittesporing.

Hygieneråd

Som menighet og enkeltpersoner har vi et ansvar for å hindre spredningen av korona-viruset. Selv om mange av oss ikke nødvendigvis selv er i risikogruppene, må vi tenke solidarisk og ta dette på alvor. Som kristne har vi et særlig ansvar for sårbare grupper og de som er i risikogruppene kan oppleve alvorlige konsekvenser av å bli smittet. Det er derfor vår plikt å hindre spredning så godt vi kan.

·      Alle som er syke og/eller har symptomer på luftveisinfeksjoner skal ikke komme på møte eller andre arrangement tilknyttet til Tremorkirken

·      Alle må holde 1 meters avstand mellom hverandre og ha minst mulig kontakt mellom personer

·      Alle må holde god håndhygiene

·      Håndsprit vil stå ved inngangsdøren ved velkomst

·      Alle som må hoste eller nyse bør bruke papir eller albuekroken

·      Frivillige og deltagere skal informere Tremorkirkens ledelse dersom de utvikler sykdom etter 1-2 dageretter de har vært på et arrangement i regi av Tremorkirken.

NLMs smittevernveileder finner dere her:

Ta kontakt med oss:
Vi ber personer i menigheten som er smittet eller satt i karantene ta kontakt med
Tremorkirken, slik at vi kan se hvordan vi kan hjelpe hverandre i denne situasjonen. Dette er også en mulighet for å stille opp for mennesker rundt oss og vise godhet.

. Du kan følge oss på Facebook, Instagram eller abonnere på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Hvordan gjør vi barnekirke

Barna kommer og blir møtt av tigeren og møteverter nede i første etasje. Alle får håndsprit ved velkomst. Der blir de fortalt at de skal gå rett i kjempegøy hvor barnekirke ledere står klare til å ta imot dem i god tid (seneste 11:45). Det vil også være plakater ved velkomsten med all informasjon som barn og foreldre trenger å vite når det kommer til oppsettet på barnekirken og smittevernregler.

Oppsettet:

12:00 – 12: 15 (Mingling og leking i soner)

12:15 – 12:45 Cubbies samling i rommet

12:45 – 13: 15 Sparks samling

Vi deler opp fellesleken mellom cubbies og sparks slik at det blir færre som leker samtidig.

Tweens begynner oppe og går ned til kjempegøy når talen begynner oppe.

Cubbies foreldre må enten være med selv under barnekirke eller gi ansvar til en annen forelder for sitt/sine barn.

Sparks og tweens foreldre trenger ikke å være med i barnekirken. Foreldre kan bli spurt om å være med som hjelpeleder, ta gjerne kontakt om du kunne tenke deg dette.

Gudstjenesten er tenkt å vare til 13:15 for at ikke barnekirken skal vare så veldig mye lengre enn vanlig.

Etter gudstjenesten og barnekirken:

Tanken er at barna kommer opp når gudstjenesten er ferdig og stolene er vekke slik at det er bedre plass.

Hvis det blir flere enn 70-80 mennesker i lokalet etter møte deler vi kirkekaffen opp i to slik at noen går ned til barna og har kirkekaffe i Kjempegøy – dette for å unngå for mye folk på ett sted.