TremorXpand

TremorNight hver fredag klokken 20:00

TremorXpand er et ungdomsarbeid for deg mellom 13-19 år. Hver fredag samles vi for å feire Jesus sammen, og gjennom uken samles vi i mindre felleskap for å dele livet og Gud med hverandre! Vi tror at kirken skal være et sted som bringer det beste ut av hver enkelt. Et sted hvor mennesker blir sett, der alle trives og utvikler et sunt og godt forhold til Gud, andre mennesker og seg selv.

Vi er til for å lede mennesker som er
langt fra Gud til liv med Jesus

Husgruppe

Vi har TremorNight hver fredag, der vi kommer sammen og feirer Jesus! Vi tror også at det å være en del av et mindre fellesskap i hverdagen er viktig! Derfor møtes vi i mindre fellesskap som vi kaller husgrupper, der vi deler livet og Jesus med hverandre! Vi ønsker at det skal være godt å komme inn i Tremorkirken, enten det er på et TremorNight eller i et mindre fellesskap.

Vil du vite mer eller bli med i husgruppe? Trykk her

Trykk her for å lese mer om Jesus